
یک استاد قرآن انتصاب قاری راتب در مسجد امام خمینی(ره) را اقدامی ارزشمند توصیف کرد و گفت: باید اینگونه کارها برای رونق فعالیتهای قرآنی در مساجد نهادینه شود.
به گزارش خبرنگار قرآن و فعالیتهای دینی خبرگزاری فارس آیین افتتاح دارالقرآن و انتصاب قاری راتب مسجد امام خمینی(ره) تهران با حضور قاریان، حافظان، اساتید و پیشکسوتان قرآنی کشور در این مسجد برگزار شد.
این مسجد شاهد حوادث مهمی در تاریخ بوده
در این مراسم استاد عباس سلیمی طی سخنانی با اشاره به قدمت مسجد امام خمینی )ره) بازار گفت: این مکان صرفاً یک مکان تاریخی نیست بلکه محلی است که حوادث و رویدادهای مهمی دیده، متن فتوای تاریخی میرزای شیرازی درباره تحریم تنباکو در همین مسجد قرائت شده و 70 سال قبل اولین تظاهرات علنی علیه رژیم صهیونیستی در این مسجد برپا شده است و در واقع اینجا نقطه آغاز مشروطیت است.
وی ادامه داد: اما چنین مکان باسابقهای، سابقه قرآنی چندانی ندارد و این لطف خداوند است که امروز در آستانه ۴۰ سالگی پیروزی انقلاب اسلامی و در ایام ولادت پیامبر (ص) و امام صادق (ع) این حرکت شکل میگیرد و این مسجد نورانی به فعالیتهای قرآنی پرداخته و یک قاری راتب جذب میکند.
وی در خصوص حجتالاسلام موسوی دُرچهای به عنوان قاری راتب مسجد امام خمینی (ره) گفت: این سید عزیز از یک خانواده پرافتخار است و هنوز مبارزات پدر وی که از خادمان با اخلاص حضرت عبدالعظیم(ع) و معتمدان شهرری بودند را به خاطر داریم که امروز فرزندشان به این افتخار نائل شدهاند.
ضرورت همکاری مجاوران مسجد برای رونق فعالیتهای قرآنی
سلیمی با بیان اینکه امروز همه دستگاهها و نهادها باید چنین برنامههایی را تقویت و حمایت کنند، گفت: ضمن اینکه باید چنین برنامهای تقویت و فراگیر شود مسئولیت مجاوران و همسایگان این مکان نورانی هم بیشتر شده است و باید با فعالیت در این مسجد در راستای ترویج فعالیتهای قرآنی گام بردارند.
وی ادامه داد: برخی میگویند قرآن در کشور ما مرده است زیرا فقط تلاوت میشود و در آن تدبر نمیشود. امام باقر(ع) در این زمینه میفرمایند: قرآن حقیقتی است که هرگز نمیمیرد. همه قبول دارند که تلاوت باید همراه با تدبر باشد اما تلاوت راه ورود به دنیای نورانی قرآن است.
این استاد قرآن کریم با بیان اینکه قاریان و حاملان قرآن بالاترین جایگاه را نزد خدا دارند، گفت: ثروتمندترین مردم از منظر پیامبر حاملان قرآن هستند و حال کسی که نعمت قرآن به او مرحمت شده اگر گمان کند ثروتی بالاتر از قرآن وجود دارد آنچه را که خدا بزرگ دانسته را کوچک تلقی کرده است.
انس شیخ مرتضی زاهد با قرآن هنوز در یاد مردم این محل مانده است
معاون فرهنگی آستان حضرت عبدالعظیم (ع) با اشاره به فعالیتهای شیخ مرتضی زاهد در مسجد امام خمینی (ره)، گفت: در این مسجد علمای بزرگی حضور داشتند که امروز به سوی خدا شتافتهاند یکی از آنها مرحوم شیخمرتضی زاهد است که امروز هیچ بازاری نیست که وی را تکریم نکند و علت آن انس ایشان با قرآن کریم بوده است.
ضرورت برنامهریزی برای آموزش به همه اقشار خصوصاً کسبه و بازاریان
این استاد قرآن کریم حرکت مسئولان مسجد امام خمینی (ره) را کاری پسندیده دانست و گفت: حال که این اتفاق مبارک رخ داده است باید اتاق فکری تشکیل شود و برای مردم بازاریان و کسبه برنامههایی طراحی شود. برنامههایی نظیر برگزاری مسابقات قرآن و آموزش به همه اقشار خصوصاً کسبه بازار. در این زمینه میتوان آیات اقتصادی را به این عزیزان آموزش داد.